Werkwijze NVM taxateur

Vanwege be√ędiging van onze taxateur door de arrondissementsrechtbank en inschrijving in VastgoedCert voldoet het taxatierapport aan alle eisen. Een kwalitatief hoogwaardige en deskundige rapport. Door aanpak, werkwijze en uitwerking rapport een betere en hogere kwaliteit waardoor geldverstrekkers beter inzicht krijgen en daardoor beter de aanvraag voor uw hypotheek kunnen beoordelen. Alles heeft zijn prijs. Goedkoop is duurkoop. Kies bewust voor het beste taxatiebureau. Niet de goedkoopste wel de beste!

Zodra de taxatie opdracht binnen is bellen we binnen 24 uur en wordt de afspraak ingepland. Normaliter geldt de regel de ene dag opgenomen de volgende uitgewerkt.

We zijn een dynamisch kantoor en thuis in alle facetten van onroerende zaken. Voor koop en verkoop, huur en verhuur, vastgoedmanagement en beheer kunt u bij ons terecht. Doordat we midden in de markt staan kunnen we op een goede en deskundige wijze uw taxatie uitvoeren. Voor woningen, woonboerderijen, agrarische objecten (los land e.d.) en bedrijfsobjecten (bedrijfshal, opslagruimte, winkelruimte).

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig. Wij gaan altijd zeer zorgvuldig met deze gegevens om. In ons privacybeleid leest u hier alles over.